Vidste du, at den mest effektive måde du kan sikre din indtjening på, er at skabe loyalitet blandt dine eksisterende kunder?

Dine loyale kunder vil ikke alene købe mere og oftere
- de vil også tiltrække nye kunder.

Det er dine eksisterende kunder,
du bør belønne for at komme igen.

I stedet for at give rabatter i tide og utide, så gør som de store spillere på markedet og få dit helt eget bonus- og gavekortprogram og beløn de kunder der kommer igen og handler hos dig.

Mens du anvender en simpel webside til at oprette kort og tildele bonus, kan kunden via OndoDots APP se kortets saldo og transaktioner - og tilmed alle relevante kontaktoplysninger om din butik direkte på smartphonen.
Enkelt for butikken og fleksibelt for kunderne.

ButikBonus består af følgende elementer:

Gavekort/bonuskort med eget design som profilerer butikken. Bestil det antal kort som du har brug for, med eget billede og tekst og med enten stregkode, magnetstrimmel eller chip.


Webside til håndtering af kort i butikken.
Den samlede installation i butikken er en computer med internetadgang og kortscanner - så er du igang.


Gratis OndoDots APP til kunderne som giver stor fleksibilitet og ekstra værdi, som du kan bruge i din markedsføring og som øger synligheden af butikken. APP'en giver kunderne overblik over saldo, transaktioner og hvor kortet kan benyttes. APP'en kan desuden erstatte det fysiske kort, når kunden er i butikken, ved at scanne stregkoden fra APP'en eller indtaste kortnummeret.


Enkel Abonnementsordning, kom igang med det samme uden stor investering og med en fast månedlig pris.


Udbyg med OndoDots kundeklub fordele og ekstra features efter behov. Hvad med et lotteri, en pakkeleg, nyhedsbev som E-mail eller muligheden for at informere dine kunder direkte i APP'en om nyheder, tilbud og events?
Se mere på www.ondodots.com

Få en introduktion til ButikBonus og hør hvad vi kan gøre for dig
Er du et menneske?